Wadena november 26 1950

Etikett:

Besta ven Karin.

Hur står det till är nu lenge sen jag hört nogot ifrån dig så jag vete inte om du fans bland de levandes antal nu. Hörde för litet sen som dett du var så tenkte jag litet överraska. Ja det är så många nu som har slutat sitt jordeliv har just hört att vår ven Ingeborg har ??.på jorden. Jag har också blivit ensam han afled den 6 juni det är långsamt att bli ensam på gamla dar de äldre lever med de yngre här, fast det fins undantag.

Anledningen att jag skriver nu är har sent kaffe till Holper Marget i går och då sende jag litet for din räkning. Jag lova henne att jag skulle skriva och underrätta dig derom så om du vell hemta det der ni har vel nogot ärände till hollbaken. De kulla de säger det är ont om kaffe der och då kan det for då jag tyckte sender dig littel hon set dig du varit dit.

Fick brev nu så kan underräta dig om Ingeborg, fick ? av ledningen hon är så snäll och kommer ihåg mig han sende mig ifven fru Anna ? det är mycket intresant. Att få höra derifrån vill och å tänka hälsningen går vi fick från er med Anna. Karin var snäll och skriv någon gong och tala om allt som du ar kan intressera mina ögon börjar svika de e sent nån måst var ung har just skrivet till Marget vi har full vinter här var 23 nu på mogon det är lidet å hörd kold å en 10 tum snö. Long venter.

Vill önska er alla en god jul och godt nyt år hoppas dessa rader finna med hälsan och godt komma

I marginalen; De hjertilgaste hälsningar till dig och de dina hoppas kaffe smakar godt venligen Karin

Men att bli ensam sörjen är better och saknaden stor, vi har vel att drivka den kalken som är fiansat för oss.

Har hört din man är ??, det vad min far var, men är det ej långt att gå.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *